Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO : Candidatul PNL(egal PDL) spune că LIBERALII SUNT HOȚI. E autodenunț sau sabotaj?!


Toți cei care au urmărit dezbaterea electorală transmisă joi seară de TVR și la care au participat patru dintre candidații la Primăria municipiului Focșani, au remarcat ceea ce a părut a fi un autodenunț al candidatului PNL(egal PDL). „Sunt părtași la hoție cu toții”. Acestea sunt vorbele candidatului liberalo-pedelist, ca răspuns la afirmația candidatului ALDE, conform căruia PNL a făcut parte din administrația locală prin viceprimar și consilieri locali. Surse din rândul liberalilor spun că în general prestația candidatului lor la emisiunea de joi seară i-a supărat pe peneliști, însă declarația prin care îi face hoți, i-a înfuriat de-a dreptul. Liberalii portocalii cred că este vorba despre sabotaj și că acest candidat impus de fosta conducere a organizației face mai mult rău partidului decât a reușit oricine vreodată. Mulți dintre cei care au văzut emisiunea au comentat pe site-uri și pe rețelele de socializare în sensul că ar fi vorba despre un autodenunț din partea peneliștilor.
    Oricum ar sta lucrurile, liberalii s-au făcut de râs și au arătat focșănenilor un candidat slab pregătit, a cărui unică armă electorală a fost atacul la persoană, incapabil să stăpânească niște cifre pe care el însuși le-a adus în discuție. A trebuit ca moderatorul să-i atragă atenția că sumele pe care le vehicula se referă la Vrancea, nu la Focșani, iar city managerul a devenit în gura candidatului liberal sitter manager. „Sunt un cetățean care am construit un gard în viața mea”, s-a lăudat liberalo-pedelistul și a admis: „Sunt eu mincinos”!.
    Conform candidatului PNL(egal PDL), copiii și nepoții „foștilor conducători ai orașului Focșani” nu locuiesc în municipiu. Ori, având în vedere că primarul Decebal Bacinschi încă se află la conducerea Primăriei, singurul la care se putea referi este fostul primar Nicolae Lățcan, care, a trebuit s-o spună moderatorul, este socrul candidatului liberalo-pedelist. Continuând așadar pe logica liberalo-pedelistului, soția și copiii lui, adică fiica și nepoții fostului primar Lățcan, nu locuiesc în Focșani. Și dacă ei nu locuiesc aici, nici candidatul PNL(egal PDL) nu locuiește? Dar unde locuiesc? La Milcovu, unde s-a născut, după cum a ținut să precizeze, la „a treia generație”, candidatul? La Tulcea, unde firma lui își desfășoară o parte din activitate?
    „Noi suntem specialiști în ne-a (a ne – n.r.) astupa cu hârtii, că am făcut, că am dres și nu-ș ce (!), dar pe partea ailaltă sifonăm banii”, este o altă afirmație care le-a dat dureri de cap liberalilor și, probabil, angajaților de la firma sa, căci nu se știe dacă nu cumva și acesta este un autodenunț.
   
   

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?