Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Serviciul de Ambulanță Vrancea face angajări


Substația Adjud din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea angajează, pe perioadă nedeterminată, un șofer autosanitară I. Vrâncenii interesați de acest post trebuie să fie absolvenți de liceu, să dețină permis de conducere categoriile B și C, să aibă o vechime de șase ani ca șofer profesionist sau de trei ani ca șofer autosanitară II și diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier, conform ordinului Ministerului Sănătății. Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 13 iunie, urmând ca interviul să se desfășoare pe 15 iunie. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției până pe data de 30 mai.
Candidații trebuie să prezinte următoarele acte: cererea de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare; copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică; carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie; cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate; curriculum vitae.
Relatii suplimentare se pot obține la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, din Focșani, din str. Cuza Vodă nr. 50-52, telefon: 0237.238.840.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?