Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Doi șoferi și un biciclist, în trafic sub influența băuturilor alcoolice


Trei bărbați au fost depistați în trafic deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei se deplasa cu o bicicletă, iar ceilalți doi au fost depistați în timp ce se aflau la volanul unor autoturisme.
    Bărbatul care se deplasa cu bicicleta, aflat în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat în timpul mersului, potrivit polițiștilor, și a căzut pe carosabil. El a suferit răni ușoare. „La data de 21 mai a.c., ora 18:00, pe DN 23, în comuna Măicănești, un bărbat de 48 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu o bicicletă, din cauza neatenției, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, rănindu-se ușor. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader. 
    Un alt bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost surprins de oamenii legii conducând un autovehicul, deși se afla în stare de ebrietate. „La data de 21 mai a.c., pe DN 2L, în comuna Câmpuri, polițiștii din Panciu au depistat un bărbat de 59 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, mai arată purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene. 
    Sâmbătă seară, polițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat în vârstă de 41 de ani, care a refuzat să fie supus testării cu etilotestul, cât și recoltarea de probe biologice. Polițiștii au sesizat că șoferul emana miros de alcool. „La data de 21 mai a.c., ora 21.00, polițiștii din Ruginești au depistat un bărbat de 41 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119C. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, bărbatul refuzând atât testarea cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, subcomisar Bogdan Toader. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?