Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Handbal, Liga Națională, ultima etapă – Focșănenii vor juca la victorie!


•    Energia Tîrgu Jiu – CSM Focșani 2007, sâmbătă, de la ora 17.00

Scriu această avancronică privind clasamentul și programul ultimei etape a play-out-ului. Pot fi două perspective din care poate fi judecat acest final extrem de încins de play-out! Prima, cea normală, în care la stabilirea clasamentului final, la egalitate de puncte între două competitoare, ordinea locurilor va fi decisă de rezultatele directe dintre ele! Rezultatele din sezonul regulat și din play-out, pentru că în play-out s-a intrat cu punctele din sezonul regulat. În acest caz, ca să evite barajul, Minaur Baia Mare este obligată să câștige meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Ploieștiul, după ce, în sezonul regulat a câștigat ambele meciuri cu HC Vaslui cu care ar termina play-out-ul la egalitate de puncte! Situație ce-ar avantaja CSM Focșani 2007 care, dacă ar câștiga la Tîrgu Jiu, ar merge la baraj!
O altă perpectivă, are în vedere intenții recente, lansate ca informații prin presă, cum că ar trebui avute în vedere doar rezultatele din play-out!  Caz în care, indiferent de rezultatul partidei de la Baia Mare, maramureșenii ar juca barajul, deoarece nu i-ar putea depăși pe vasluieni în clasament din cauza înfrângerii de pe terenul HC Vaslui, echipă cu care au făcut egal acasă în play-out! O victorie sau un meci egal al ploieștenilor la Baia Mare ar face inutilă o victorie la Tîrgu Jiu a focșănenilor , care s-ar vedea retrogradați direct!
Profesorul Viorel Ciubotaru și elevii săi, indiferent de orice ipoteze de lucru, pleacă astăzi la Tîrgu Jiu pentru a-și juca până la ultima secundă din partida cu Energia dreptul de a rămâne în Liga Națională!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?