Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Zâna Măseluță și Doctorul de Zâmbete și-au deschis cabinet stomatologic în Focșani


La intersecția străzilor Pictor Grigorescu și Vlahuță din Focșani, n-ai cum să nu remarci un totem pe care scrie: Doctor de Zâmbete. Culorile, roz pastel și câteva tușe de mov, te introduc și mai bine într-o atmosferă plăcută, care continuă atunci când intri, căci arcada e de un verde vesel, pe o măsuță un buchet de flori așteaptă să fie admirat, iar pe alta, sunt foi și creioane cu care cei mai mici pacienți pot colora, așezați pe scăunele de piticoți. Pe pereți, în rame albastre, sunt așezate foarte multe diplome ce atestă participarea la multe cursuri, conferințe și simpozioane.
    În cele două cabinete, veselia continuă, cu pereți și dulăpioare verzi și roz, cu abțibilduri cu bufnițe și orhidee în fereastră. Și totuși… cine este Doctorul de Zâmbete? Și cine este Zâna Măseluță, îmbrăcată cu o bluză cu bufnițe mici și drăgălașe? Sunt medicii Sorin și Anca Nedelcu, care vor să facă stomatologia prietenoasă, care le dau diplome cu Mica Sirenă și Fulger McQueen micilor pacienți cuminți. „Doctor de Zâmbete a apărut din dorința de a face stomatologie pentru toată familia. Bineînțeles că pe primul plan în orice familie sunt copiii, așa ne-am dorit și noi, un cabinet colorat, un cabinet vesel în care toată lumea, de la copii la adulți, să se simtă în siguranță și să poată beneficia de tratamente și consultanță de specialitate”, spun medicii Nedelcu și zâmbesc molipsitor și încurajator.

    Dr. Anca Nedelcu este medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială, iar dr. Sorin Nedelcu este medic stomatolog generalist. Ei au fondat clinica „Doctor de Zâmbete”, iar pentru chirurgie și implanturi colaborează cu medici specialiști din București și Iași.
    Medicii Nedelcu, soț și soție, au fost colegi, la mate-info, la Colegiul AL. I. Cuza din Focșani. Au absolvit apoi Facultatea de Medicină Dentară, UMF Carol Davila București. Dr. Anca Nedelcu este absolventă a examenului de rezidențiat în centrul universitar București (promovând examenul de admitere de pe poziția 1, cu cel mai mare punctaj) și în prezent colaborează cu clinici din București, Buzău, Târgoviște și Brăila. „Tratamentele ortodontice realizate la copii mă motivează foarte mult. Cea mai mare satisfacție o am când îi văd crescând alături de mine, având dinți drepți și sănătoși, precum și un zâmbet de invidiat”, spune doctorița Anca Nedelcu.
    Dr. Sorin Nedelcu a absolvit examenul de licență cu nota 10, în domeniul Pedodonției, ramura stomatologiei care se ocupă de tratamentele dentare la copii. „După terminarea facultății am «furat» din secretele meseriei de la tatăl meu (stomatolog de 35 de ani) și am continuat să mă specializez mergând la multiple cursuri și congrese interne și internaționale de stomatologie. Mă motivează enorm tratamentul stomatologic la copii deoarece răbdarea, atenția, multiplele exemple și sfaturi pot face din copiii noștri persoane responsabile care să cunoască importanța stomatologiei. Am mici pacienți chiar și de 3 ani, care vin cu plăcere la cabinet, dar și adulți, traumatizați de tratamentele mai puțin plăcute care se realizau în stomatologie cu ceva timp în urmă, care încep să înțeleagă importanța vizitelor regulate și încep ușor să-și depășească temerile”, precizează doctorul Sorin Nedelcu.
    Care sunt cuvintele ce-i caracterizează cel mai bine? Seriozitatea, ambiția, munca asiduă, dorința de perfecționare continuă.
    Cum puteți afla mai multe despre ei? Accesând site-ul lor, http://doctordezambete.ro/, intrând pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/Clinica-Doctor-de-Z%C3%A2mbete-116517628687306/ sau pur și simplu deschizând ușa cabinetului situat în Focșani, pe str. Pictor Grigorescu, nr.14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?