Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO : CANNES 2016: Covorul roșu s-a umplut de magie cu premiera noului film al lui Spielberg


Steven Spielberg a umplut de magie covorul roșu de la Cannes cu premiera noului său film „The BFG”, o incursiune în lumea fantastică a copilăriei, grație unui uriaș bonom inspirat din opera popularului scriitor pentru copii Roald Dahl, relatează EFE. Regizorul american a venit, sâmbătă, de mână cu nelipsita lui soție, Kate Capshaw, și s-a arătat foarte atent cu Ruby Barnhill, o fetiță de 11 ani care joacă rolul principal față de care s-a purtat ca un adevărat bunic.
La fel de plin de solicitudine s-a arătat și față de Mark Rylance, laureatul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun actor secundar, care interpretează rolul uriașului într-o animație realizată grație celor mai noi tehnologii. În urmă cu trei ani, Spielberg urca treptele covorului roșu care duc la marea Sală Lumiere, bijuteria Palatului Festivalului de la Cannes, în calitate de președinte al juriului. De data aceasta, reputatul regizor a declarat că se simte mult mai emoționat, având în vedere că este vorba de prezentarea mondială a celui mai nou film al său.
Ca parte a distribuției filmului, britanica Rebecca Hall, foarte elegantă într-o rochie bustieră cu imprimeu floral, a declarat că a fost foarte ușor să joace sub conducerea lui Spielberg, deoarece regizorul „are o imagine foarte precisă în minte și știe cum să facă să funcționeze magia”. Ploaia fină care s-a abătut asupra Croazetei nu a împiedicat și alte personalității ale cinematografiei să defileze pe covorul roșu alături de Spielberg, pentru prezentarea celui mai nou film al său, precum actrița spaniolă Paz Vega, suedezul Max Von Sydow sau franțuzoaicele Melanie Thierry și Berenice Béjo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?