Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un bărbat a furat scule dintr-o casă, un altul cosmetice dintr-un magazin


Un bărbat din Cârligele, arestat preventiv luna trecută după ce s-a stabilit că a spart o casă, din care a sustras bunuri în valoare de 5.000 lei, a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Anterior reținerii, acasă la Marian M., dar și la locuința unei femei, s-au făcut percheziții și s-au găsit bunurile sustrase.
    Spargerea a fost dată la începutul lunii aprilie. „La data de 7 aprilie a.c., ora 12.00, polițiștii din Cîrligele au fost sesizați de o femeie din localitate, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa și ar fi sustras mai multe bunuri. În urma activităților specifice desfășurate, a fost depistat principalul bănuit de săvârșirea faptei, un bărbat de 38 ani, din localitate, iar la data de 12 aprilie a.c., ora 06.00, au fost efectuate percheziții domiciliare la locuința unui bărbat și la locuința unei femei, ambii din comuna Cîrligele, unde au fost găsite bunurile sustrase, în valoare de 5000 de lei”, au transmis atunci polițiștii.
    Potrivit anchetatorilor, Marian M. s-a dus cu o căruță la imobilul pe care l-a spart și, după ce a forțat ușa de acces a ajuns în interior, a luat un radio, o bicicletă, două motocositoare, o drujbă, un aparat de vopsit și unul de sudură, dar și o bormașină. A încărcat bunurile sustrase în căruță și a plecat la drum. Nu a mai ajuns la destinație cu toate bunurile sustrase, asta pentru că pe drum i-a căzut drujba.
    În același dosar au mai fost trimiși în judecată alți doi bărbați. Este vorba despre  Daniel Fănel C. și Radu M., primul din Cârligele, iar al doilea din Cotești, ambii pentru tăinuire. În ceea ce-l privește pe Daniel Fănel C., anchetatorii spun că el l-a ajutat pe cel care a furat bunurile, găsindu-i o persoană, adică pe Radu M., care  să fie de acord să le primească la el, deși știa că acestea provin din comiterea unei infracțiuni.

A furat cosmetice de pe rafturi

    Judecat pentru furt va fi și Ionel C., din Brăila. Nu pentru o faptă,  ci pentru trei. Conform rechizitoriului, în septembrie anul trecut, bărbatul a intrat într-un magazin de pe raza municipiului Focșani și, ca să nu plece cu mâna goală, a luat de pe un raft un after-shave, în valoare de 56,16 lei. Ca să nu fie văzut cu el la plecare, l-a ascuns în șosete. La ieșire s-a declanșat alarma și controlat fiind, s-a găsit asupra sa  bunul sustras. Și-a încercat norocul și a doua oară, adică după vreo trei zile. Dintr-un alt magazin a luat un deodorant, pe care l-a ascuns sub geacă. Nici de data asta nu a reușit să iasă cu el din magazin.
    În decembrie același an, a intrat într-un alt magazin. De această dată a și cumpărat ceva, respectiv pâine, dar a ascuns în căptușeala de la geacă un aparat de ras de aproape 60 lei. A fost prins și de această dată și dat pe mâna polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?