Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Cale de acces blocată de o dubă. Proprietarul susține că autovehiculul s-a defectat


Două persoane din satul Caiata, comuna Sihlea, sunt la cuțite din cauza unei suprafețe de teren. Una spune că a cumpărat terenul, iar acum perfectează actele, în timp ce cealaltă susține că nimeni nu a cumpărat nimic și că s-a intrat abuziv pe suprafața aflată în litigiu. 
Situația s-a agravat marți seara, când cel care a cumpărat terenul susține că o dubă i-a blocat calea de acces către teren și locuință. „Eu am cumpărat un imobil în satul Caiata, comuna Sihlea, în urmă cu doi ani. Am cumpărat în baza unei chitanțe și acum perfectăm actele de vânzare cumpărare. Acest domn, Radu Vasilică, nu are nicio legătură cu terenul și imobilul. Mi-a făcut plângeri că am intrat pe terenul lui și nu i s-a dat dreptate. Acum, marți seara, mi-a blocat calea de acces. Pur și simplu a parcat mașina, o dubă, în fața porții mele. Nu pot intra și nici ieși din curte nici măcar cu o bicicletă. Am chemat poliția, dar tot nu vrea să mute mașina. Tot spune că am intrat pe terenul lui, dar nu este așa. El locuiește în altă parte, nu suntem vecini. Se tot laudă că are el relații la oamenii mari și mă șicanează”, ne-a spus Vasile Manole.
    Reclamatul, Vasilică Radu, are o altă variantă. Conform acestuia, Vasile Manole ar fi intrat abuziv pe suprafața de teren, ocupând și din terenul lui, cu care se învecinează. Cu privire la mașină, aceasta s-a defectat, spune Vasilică Radu. În opinia sa, duba nu a blocat nicio cale de acces deoarece nu există așa ceva. „Mașina mea este defectă. Acest cetățean a intrat abuziv de doi ani peste o bătrână și de atunci tot perfectează actele. Nu are niciun act. Terenul este al altcuiva, nu al lui și a intrat și la mine o bucată. Au fost plângeri și mai sunt și vom fi chemați la poliție de un ofițer. Acolo nu este nicio intrare și nu i-am blocat nicio intrare. Poliția știa că el a intrat abuziv acolo. Are o chitanță făcută știe el cum, iar cel care are acolo terenul nu se poate pune cu mafia. Noi plătim taxe și ei intră abuziv. Asta e România. Când trebuie să se facă dreptate, nu se face”, este de părere Vasilică Radu.
    Pentru blocarea căii de acces, polițiștii au întocmit dosar penal. „A fost înregistrată o plângere și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, a precizat subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?