Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cioban la stâna unui afacerist din Tulnici, găsit MORT în pădure


Vasile T., din satul Hăulișca, comuna Păulești, a fost găsit mort ieri dimineață, într-o pădure de pe raza satului Greșu. Bărbatul lucra ca cioban la stâna unui afacerist din Tulnici. Nu a mai fost văzut din seara zilei de 3 mai, dar sesizarea la poliție s-a făcut abia pe 10 mai. După dispariție s-a auzit prin sat că bărbatul nu mai este la stână, asta din vorbă-n vorbă. În momentul în care familia a aflat, adică în urmă cu două zile, s-a sunat și la 112. 
Bărbatul a fost căutat de jandarmii montani de la Lepșa și de polițiștii de la Tulnici, fiind găsit ieri dimineață. Din păcate, Vasile T. a fost găsit decedat într-o pădure de pe raza satului Greșu. Trupul neînsuflețit a fost găsit sub niște crengi. Inițial, prin zonă s-a  orbit că bărbatul ar fi fost mâncat de sălbăticiuni, mai exact de lupi, dar informația nu ne-a fost confirmată oficial. Cei care l-au găsit ne-au spus că nu avea urme de mușcături pe corp.
    După găsirea trupului neînsuflețit, la fața locului a ajuns și un criminalist pentru a efectua cercetarea la fața locului, după care cadavrul a fost adus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Din discuțiile purtate cu persoanele care l-au văzut ultima dată, bărbatul nu s-ar fi simțit prea bine. În seara zilei de miercuri, el ar fi delirat și ar fi vorbit cu copacii, spunând că aceștia ar fi familia sa.
    Rămâne ca polițiștii să stabilească cu exactitate cum a decedat bărbatul, dar și de ce nu s-a sesizat dispariția la momentul constatării lipsei ciobanului. Surse oficiale spun că el ar mai fi plecat de la stână, dar de fiecare dată a revenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?