Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Municipalitatea Adjud reabilitează mai multe străzi


Primăria Adjud a alocat peste un milion de lei pentru executarea unor lucrări de asfaltare, reparații trotuare, schimbare borduri și pavaje pentru două zone adiacente unor investiții deja realizate. Este vorba de străzile din zona Libertății și din zona Piațetei din fața Casei de Cultură „Tudor Vornicu” . Primarul Constantin Armencea a declarat că este vorba de modernizarea unor străzi care fac legătura între piațetă și străzile Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Mihai Eminescu și Vânători, aflate deja în curs de reabilitare. „Primăria a alocat peste un milion de lei pentru realizarea unor lucrări de asfaltare, reparații trotuare, schimbare borduri și pavaje pe străzi situate între Piațeta de la Casa de Cultură și alte cinci străzi aflate deja în curs de reabilitare”, a precizat primarul Constantin Armencea.
    Acesta a reamintit că lucrările de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Mihai Eminescu și Vânători din municipiul Adjud sunt aproape finalizate. „Practic lucrările de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Mihai Eminescu și Vânători au fost realizate în proporție de 90 la sută „, a precizat primarul Constantin Armencea. Străzile aflate în curs de reabilitate  au o lungime totală de 4,5 kilometri, iar valoarea estimată a investiției este de aproximativ 5,4 milioane de lei. Lucrările prevăzute pentru acest proiect constau în balastare, asfaltare, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor, refacerea semnalizărilor rutiere. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
    Primarul Armencea a arătat că municipalitatea a asfaltat strada Libertății, zona Casa de Cultură și Liceu. Asfaltarea acestei străzi vine să întregească proiectul de modernizare a zonei din fața Casei de Cultură prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană. Lucrările au constat în refacerea spațiilor verzi, realizarea unui ansamblu arhitectural modern ce conține fântâni arteziene, alei pietonale, refacerea trotuarelor și asfaltarea străzilor adiacente.  Valoarea totală a proiectului este de 3.795.858 lei.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?