Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

„Monitorul de Vrancea“ şi-a premiat cititorii fideli


Cotidianul „Monitorul de Vrancea” i-a premiat, ieri, pe cei mai fideli cititori. 17 vrânceni, dintre cei care au depus taloane de participare la concursul de Paște, au primit cadouri. Astfel, câte un miel au câștigat Elena Avram și Felicia Lazarovici, ambele din Focșani. Adrian Chirilă, din Focșani, va petrece un weekend la munte, iar Eduard Vrînceanu, din Paltin, a câștigat un tort. Mihaela Laura Toroc, din Lămotești, comuna Milcovul, va merge gratis la coafor, Florentina Ragea, din Panciu, va avea o bijuterie din aur nouă, iar Maria Bădică, din Gologanu, va vorbi la un telefon nou-nouț.
Alți 10 cititori au câștigat câte un coș cu produse pascale. Este vorba despre Dorina Știrbu din Ciușlea, Rodica Dumitrescu din Focșani, Gina Ghidarcea din Odobești, Marinela Cornelia Constantin din Golești, Maria Dogaru din Bolotești, Lenuța Ciurciumel din Gugești, Liliana Drăgulescu din Ciorăști, Silvia Ciobotaru din Focșani, Roxana Mădălina Pavel din Broșteni și Anelixa Fărcășanu Bornaz din Focșani.
Premiile au fost oferite cu ajutorul Carrefour, Cofetăria Monique, Deal Travel, Belazza Beauty Center și Bijuteria Diva Gold.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?