Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Se caută director adjunct la Direcția de Sănătate Publică Vrancea


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de director executiv adjunct – sănătate publică în cadrul direcțiilor de Sănătate Publică din județele Vrancea, Alba, Botoșani, Buzău, Brașov, Călărași, Covasna, Galați, Hunedoara, Ialomița, Iași, Mehedinți, Mureș, Satu Mare, Teleorman, Tulcea, Vaslui și pentru funcția de director executiv adjunct – sănătate publică al Direcției de Sănătate Publică a municipiului București.
    Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Astfel, ei trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea medicină; să dețină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialitățile: sănătate publică, epidemiologie, igienă și medicina muncii; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, în condițiile legii, dar și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 3 ani.
    Pe 18 mai, candidații vor susține proba scrisă, după care va urma interviul., data și ora susținerii acestuia urmând să fie comunicate. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) în termen de 20 zile și trebuie să conțină: copia actului de identitate; formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificată; copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau adeverință care atestă vechimea în muncă și, după caz, în specialitate; cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu o declarație pe proprie răspundere); adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; declarația pe propria răspundere/adeverință care atestă că nu a desfășurat activități de poliție politică.
    Relații suplimentare cu privire la acest concurs se pot obține la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, București, precum și la numărul de telefon 0374.112.726.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?