Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Trei procurori vor să conducă Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani


Trei procurori vor să devină șefi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Este vorba despre Anca Dragovici, actualmente prim-procuror adjunct, Rareș Mocanu, care își desfășoară activitatea în cadrul instituției, și un procuror care își desfășoară activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Ionuț Auraș Petrescu. Toți trei s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de prim-procuror și toți trei au fost declarați admiși după verificarea condițiilor de participare. S-a mai scos la concurs și funcția de prim-procuror ajunct de la Locala Focșani. Inițial, procurorul Anca Dragovici s-a înscris, ulterior retrăgându-se. Nu s-a înscris nimeni pentru ocuparea funcțiilor de prim-procuror la parchetele Panciu și Adjud.
    Candidații nemulțumiți pot face contestații pe data de 25, care vor fi soluționate în perioada 4-6 mai. De asemenea, ziua de 6 mai este ultima zi de depunere a proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar pe 12 mai se va afișa lista finală a candidațiilor care îndeplinesc condițiile de participare. În perioada 12-15 mai are loc testarea psihologică, evaluarea capacității de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres. Apoi se pot face contestații.
    În perioada 27 mai – 8 iunie se va susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar pe 12 iunie candidații vor susține testarea scrisă privid managementul, comunicarea și resursele umane. Pe data de 23 iunie se vor afișa rezultatele finale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?