Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Premii pentru elevii de la Economic, la concursuri de matematică


În urma Concursului interjudețean de matematică „Epsilon”, desfășurat pe 16 aprilie, la Liceul de Arte „Margareta Sterian” Buzău, elevii de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani au reprezentat cu cinste județul Vrancea, obținând mai multe premii.
Astfel, Mioara Debora Lozneanu, elevă în clasa a IX-a, coordonată de profesorul Eugen Alexandrov, a obținut premiu I. Tot premiu I i-a fost acordat și  elevului Iulian Vasile Puiu, din clasa a XI-a, coordonat de profesorul Aurora Cojocariu. Premiile II au mers la elevii Dragoș Ioniță, din clasa a X-a, îndrumat de profesorul Eugen Alexandrov; Mihai Pârlea, din clasa a XI-a, coordonat de profesorul Aurora Cojocariu; Andreea Elena Cojocaru, din clasa a XII-a, pregătită de profesorul Aurora Cojocariu. Premiile III au ajuns la elevii: Paula Corina Bălășoiu, din clasa a IX-a, coordonată de profesorul Corneliu Huzum; Cosmina Monica Barbu, din clasa a X-a, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov; Andrei Ionuț Lupu, de la clasa a X-a, coordonat de profesorul Eugen Alexandrov; Gianina Mădălina Popa, din clasa a XI-a, îndrumată de profesorul Laurențiu Tătaru; Georgiana Popa, de la clasa a XII-a, coordonată de profesorul Eugen Alexandrov.
De asemenea, tot la Buzău, s-a desfășurat, pe 18 aprilie, și Concursul Regional de Matematică și Contabilitate „MAT±CONT”. Și în cadrul acestei competiții, elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani au obținut rezultate deosebite.
Astfel, premiul I a fost obținut de Mioara Debora Lozneanu (clasa a IX-a) și Ionuț Lupu (clasa a X-a), coordonați de profesorii Eugen Alexandrov și Mihaela Tudor.
Elevii Marilena Totin (clasa a IX-a), Dragoș Ioniță (clasa a X-a) și Iulian Vasile Puiu  (clasa a XI-a) au obținut premiu II în cadrul concursului de matematică și contabilitate, fiind îndrumați de profesorii Corneliu Huzum și Maria Huștiu, Eugen Alexandrov și Mihaela Tudor, respectiv, Aurora Cojocariu și Mariana Badeaon.
Premiu III a ajuns la elevul Iulian Gadea (clasa a XI-a), fiind coordonat de profesorii Aurora Cojocariu și Mariana Badeaon. Mențiunile au fost obținute de eleva Mădălina Chitacu (clasa a IX-a), pregătită de profesorii Aurora Cojocariu și Mariana Badeaon, și de elevul Ionuț Constantin Ștefan (clasa a XII-a), care a beneficiat de coordonarea profesorilor Aurora Cojocariu și Ioana Preda.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?