Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Solidaritatea face ca minunile să fie posibile! Vești încurajatoare pentru subcomisarul Victor Andoni!


Vești bune pentru subcomisarul Victor Andoni care miercuri a fost operat pe creier la Brain Institute din cadrul Spitalului Monza București, pentru îndepărtarea unei tumori cerebrale ce îi punea viața în pericol! RMN-ul făcut pos-operator a ieșit cât se poate de curat, fără urmă de tumoră! Tânărul nu mai are dureri de cap și, chiar dacă încă persistă problemele de vedere, acestea vor dispărea pe măsură ce urmează tratamentul de recuperare. Pentru moment, încă nu s-a stabilit dacă are nevoie de radioterapie sau chimioterapie sau de amândouă, acest lucru urmând să fie hotărât de medici de abia după ce sosesc rezultatele biopsiei. „RMN-ul post-operator a ieșit curat, fără urmă de tumoră. Convalescența va dura o lună. În funcție de rezultatele biopsiei și examenului imunohistochimic, punem la punct strategia de radio/ chimioterapie. Victor este bine, abia așteaptă să ajungă acasă! Voiam să vă mai spun că doctorul Sergiu Stoica este un înger. Așa spune Victor când îl vede: «A venit Îngerul!» Este un OM mare, de o modestie exemplară, blând, zâmbitor și care nu are cum să nu îți dea o stare de bine atunci când vorbești cu el. Avem mare noroc că există și în România astfel de medici și că nu au plecat toți în alte țări. Eu îl iubesc, pentru că alături de echipa sa fenomenală ne-a «reparat» viața!”, a spus Ramona Andoni, soția subcomisarului.
    Încă din prima zi de când a ieșit de la Terapie Intensivă, Victor Andoni s-a simțit bine, a reușit să mănânce și a constatat că durerile de cap au dispărut. Următoarea zi, el a reușit să facă o plimbare prin curtea spitalului, unde a fost fotografiat în fața monumentului pe care scrie, sugestiv: Omagiu vieții! Gândurile subcomisarului care a ieșit învingător din prima bătălie, și poate cea mai dificilă, din războiul pe care îl duce contra cancerului, se îndreaptă mereu, cu recunoștință, către toți cei care au donat sume de bani astfel încât să poată face operația salvatoare, dar și către cei care s-au rugat pentru el și i-au transmis numai gânduri bune. Cei 30 de mii de lei care i-au fost necesari s-au adunat, practic, în doar câteva zile, cunoscuți dar și necunoscuți, toți cei ce au aflat nenorocirea, sărindu-i în ajutor. „Vă mulțumim din suflet pentru tot ajutorul și gândurile bune!”, au transmis Victor și soția lui, Ramona Andoni, tuturor.
    Terapiile și tratamentele pe care subcomisarul va trebui să le facă în perioada următoare pentru vindecarea completă costă, însă, și ele. Și, chiar dacă au rămas bani și pentru acestea, suma nu este suficientă. Așadar, dacă doriți să-l ajutați în continuare, astfel încât tânărul subcomisar să-și poată face toate tratamentele de recuperare, puteți dona în continuare orice sumă de bani, în conturile deschise pe numele Andoni Victor, la Garanti Bank, astfel: RO73UGBI0000232003262RON; RO32UGBI0000232011563EUR. Indiferent de sumă, orice donație îl va ajuta pe tânărul subcomisar să-și recapete sănătatea, și viața!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?