Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal juniori – Jocuri cu adversari accesibili în etapa de sâmbătă!


Formațiile de juniori ale Liceului cu Program Sportiv Focșani merg, sâmbătă, la Bacău, pentru jocurile din etapa a 20-a a campionatului. Ambele formații focșănene se află pe poziții superioare în clasamente față de echipele similare ale Bacăului și, din această perspectivă, au prima șansă la victorie. Juniorii pregătiți de profesorul Alin Samoilă-Sava au al doilea atac din serie, ca productivitate, și nici forța apărării nu este de neglijat, așa că va fi o surpriză dacă nu s-ar impune pe terenul unor adversari pe care i-au întrecut și tur, cu 2-0. 
 Juniorii B ai LPS Focșani au prins gustul victoriilor și, chiar dacă în tur au pierdut pe Milcovul partida cu LPS Bacău, acum au ocazia să-și ia revanșa și, cu punctele câștigate, să urce până la mijlocul clasamentului! Ceea ce ar fi cu adevărat remarcabil pentru echipa antrenată de profesorul Daniel Bănică. 
 Jocurile de pe stadionul Lucrețiu Avram vor fi conduse de buzoienii George Simion, Gabriel Lăcustă, Bogdan Mihai Martinescu și Laurențiu Adrian Pană.       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?