Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

VIDEO și GALERIE FOTO : Un Audi și o Skoda s-au ciocnit pe Șoseaua Vrancei. Una dintre ele a ajuns în șanț


Două mașini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită după un accident produs pe Șoseaua Vrancei, imediat după primul pod către Bolotești. În accident a fost implicat un autoturism Skoda și un autoturism Audi A6. Bărbatul rănit era  pasager în autoturismul Audi, care în urma impactului a ajuns în șanțul cu apă de pe marginea drumului. Autoturismul Skoda vira stânga în momentul impactului, după cum ne-a spus șoferul acestuia Cătălin Păun. „M-am asigurat, am frânat și intenționam să intru aici pe drumul lateral. Dumnealui a venit din spate, a încercat să mă depășească, deși eu am semnalizat, m-a lovit și am sărit în șanț”, a spus șoferul Skodei, Cătălin Păun.

    Șoferul mașinii Audi are altă variantă. El spune că, de fapt, celălalt conducător auto nu a semnalizat intenția de a vira la stânga. „Am intrat în depășire, am semnalizat cu 30-40 metri înainte, iar când am ajuns lângă el a virat stânga. Nu a semnalizat stânga, că dacă semnaliza puteam să trec prin dreapta. Eu mă băgasem în depășire deja. Când am ajuns la mijlocul lui, el a făcut stânga. Am ajuns în canal. Aveam un vecin în mașină și a zis că-l doare spatele. E în ambulanță”, ne-a spus Vasilică Tătaru, șoferul autoturismului Audi.

    Inițial, s-a spus că ar fi două persoane încarcerate, motiv pentru care la fața locului au ajuns, în afară de polițiști, și pompierii cu mașina de descarcerare, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor, șoferul și pasagerul din Audi ieșind singuri din acesta.
    După ce echipajul medical a preluat victima și a dus-o la spital, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii au stabilit în urma primelor verificări că vina ar aparține șoferului mașinii Audi, care nu a respectat semnificația marcajului dublu continuu, care interzice depășirea. El ar fi intrat pe banda cealaltă, încă de pe pod, după cum spun anchetatorii. „În urma primelor verificări s-a stabilit că un autoturism marca Skoda, în timp ce intenționa să efectueze virajul la stânga pe un drum lateral, a fost acroșat de un autoturism marca Audi, al cărui conducător auto nu a respectat banda de circulație, fiind linie continuă. În urma impactului, autoturismul marca Audi a fost proiectat în șanț. O persoană a fost rănită în urma acestui accident. Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul”, ne-a spus inspector principal Claudiu Marinică de la Biroul Rutier Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?