Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Electricianul care a căzut de pe stâlp A MURIT


Bărbatul de 40 de ani din Bolotești, angajat al Electrica, care sâmbătă a căzut de pe un stâlp și a fost transportat cu un elicopter SMURD la București, a murit. Ghiorghiță A. a decedat în noaptea de luni spre marți, la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală. Informația ne-a fost confirmată de primarul comunei Bolotești, Ștefan Sîchin, care ne-a spus că a luat deja legătura cu reprezentanții Electrica și că împreuncă vor ajuta familia cu transportul de la București până acasă, dar și cu înmormântarea. Cel mai probabil, trupul neînsuflețit al electricianului va ajunge acasă astăzi, asta pentru că mai întâi a fost depus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
    Vestea morții tânărului electrician a întristat pe toată lumea, inculisv pe reprezentanții Electrica, care au transmis un mesaj de condoleanțe prin intermediul Monitorul de Vrancea. „Suntem alături de familia îndoliată și o asigurăm de tot sprijinul nostru. Transmitem sincere condoleanțe”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Electrica.
    Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază. Bărbatul, care era în afara orelor de program, s-a urcat pe un stâlp, la Bolotești, pentru a înlocui un bec. La un momentdat centura de siguranță fie s-a desprins, fie s-a rupt, iar electricianul a căzut de pe stâlp. A suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din București cu un elicopter SMURD.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?