Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Percheziții la locuințele a doi vrânceni bănuiți de furt


Doi bărbați din Mera, unul de 35 de ani, iar celălalt de 24 de ani, s-au trezit joi după-amiază cu polițiștii la poartă. Oamenii legii nu au mers să le ducă vreo citație, ci să le percheziționeze locuințele.
Cei doi sunt principalii suspecți ai unei spargeri comise în noaptea de 18 spre 19 martie. Atunci, cei doi ar fi spart un garaj, situat pe raza comunei Reghiu, din care ar fi sustras mai multe bunuri. De altfel, bunurile furate au și fost găsite la ei în urma perchezițiilor efectuate. „La data de 24 martie a.c., orele 15.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale Odobești au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele a două persoane din comuna Mera, bănuite că în noaptea de 18/19 martie a.c. au sustras mai multe bunuri dintr-un garaj situat în comuna Reghiu. În urma activităților specifice au fost recuperate de la domiciliile celor doi bunurile reclamate ca fiind furate. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
    Polițiștii continuă cercetările în cazul celor doi bărbați pentru a stabili dacă nu cumva ei au mai comis și alte fapte, înregistrate cu autor necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?