Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Atleţii de la CSȘ Adjud au obţinut argintul la proba marş pe şosea


Echipa de juniori III de la secția de atletism a Clubului Sportiv Åžcolar (CSȘ) Adjud a obținut medalia de argint la Campionatul Național de marș pe șosea, ce s-a desfășurat la Reșița. Conform datelor furnizate de profesorii antrenori, este pentru al doilea an consecutiv când elevii adjudeni obțin medalie la acest gen de întrecere sportivă. Anul trecut au luat aurul, iar anul acesta argintul, fiind o luptă mult mai strânsă între echipele participante.
Echipa care a reprezentat Vrancea a fost alcătuită din Petru Rotaru – locul patru la individual și Cătălin Pătrașcu – locul șapte la individual, profesor antrenor  Camelia Petrea, Neculai Spînu – locul 9 la individual și Åžtefan Dumitrache – locul 11 la individual, ambii antrenați de profesorul Sergiu Crăciun. Sportivii din echipa de juniori III au avut de parcurs 5 km marș. 
De asemenea, au mai concurat Natanael Rotaru, junior II, medalie de argint  la 10 km marș – profesor Ioan Ciortan, Onesim Rotaru, la categoria copil I, locul 14, la 3 km marș – profesor Camelia Petrea și Emil Iftimie, la categoria junior II,  locul 10 la 10 km marș – profesor Sergiu Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?