Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO : Fotbal juniori – Dublă cu goluri multe pentru focşăneni


LPS Focșani – Bucovina Pojorîta, juniori A 5-0 (2-0)
LPS Focșani – Bucovina Pojorîta, juniori B 4-1 (1-0)
Sâmbătă, 19 martie, Stadionul Milcovul, gazon – masă de biliard, frig de iarnă și vânt puternic.

Formații
LPS Focșani A: Glavana – Dediu, Doagă, Salaoru, Popa – Ivanciu – Kumova, Duca, Zaharia, Grigorică – Avram (38 V. Marin). Au mai jucat Banu, Iordan, Iuga, Carabă.
Antrenor, Alin Samoilă-Sava
LPS Focșani B: Cătănoiu – Milea, G. Chiriac, Panaite, Tănăsache – Pașalău – Marian, Segărceanu, Budeanu. Rezerve: Mirică, Cr. Chiriac, Pepene, Vintilă, Dumitrașcu, Marin, Udrea.
Antrenor, Daniel Bănică

    Juniorii LPS Focșani au revenit cu o dublă victorie pe Milcovul, după vacanța de iarnă și după deplasările pentru primul joc al sezonului. Diferențele cu care s-au impus au fost facilitate și de valoarea scăzută a adversarelor, formațiile Bucovinei Pojorîta, aflate în subsolul clasamentelor seriilor I ale campionatelor naționale.   
    Juniorii A au câștigat cu 5-0, fără a se juca la nivelul care îi menține între primele 2-3 echipe din serie. Am marcat Dediu și Kumova, în prima repriză în urma unor execuții de fotbaliști experimentați. În partea a doua a meciului, au ieșit la rampă același Serkan Kumova și Bogdan Grigorică, jucători cu talent și sclipiri ce dau culoare jocului echipei. Kumova a sprintat spectaculos de trei ori și a centrat perfect pentru Grigorică ale cărui reluări au trimis, o dată, mingea în transversala și de două ori în plasa porții bucovinenilor. 4-0! Același Grigorică a făcut 5-0 cu un gol de kinogramă: din apropierea liniei de fund, de la marginea careului, din stânga, a liftat mingea la vinclu, în colțul opus al porții.   
    Juniorii B ai LPS Focșani au câștigat cu 4-1, cu lejeritate, prin gourile reușite de Budeanu, din penalty, în prima repriză, și Pașalău, Bobu și Panaite, în repriza a doua. Evoluția focșănenilor a fost o frumoasă surpriză! Profesorul Daniel Bănică a articulat o formulă de echipă care combină, uneori cu consistență, se apără bine și construiește până la finalizare. Cu mai multă încredere în propriile posibilități, juniorii mici ai LPS pot spera la rezultate bune și cu formații din partea de sus a clasamentului. 
    În etapa viitoare, sâmbătă, 26 martie, echipele LPS Focșani vor juca în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?