Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 17 martie a.c., ora 15.40, polițiștii din Homocea au depistat un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp conducea un autoturism care era radiat din circulație. În urma continuării verificărilor s-a mai stabilit faptul că acesta nu posedă nici de permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

    La data de 17 martie a.c., ora 16.10, o tânără de 27 de ani, din localitatea Huși, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, pe fondul neatenției a acroșat cu oglinda laterală dreapta un pieton. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 18 martie a.c., ora 00.30, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea o autoutilitară deși avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

    La data de 18 martie a.c., ora 03.27, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism și prezenta halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, dar a refuzat recoltarea mostrelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Înșelăciune cercetată de polițiști

    La data de 17 martie a.c., ora 11.00, polițiștii din Panciu au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, din orașul Panciu, despre faptul că la data de 16.03.2016, ora 10.00, a depus prin intermediul unei agenții de transfer bancar suma de 3.000 lei, în contul unei persoane pentru că fiul său ar fi fost victima unei agresiuni, fiind internat în stare gravă. Ulterior, femeia și-a contactat fiul și-a constatat faptul că cele relatate telefonic de persoana necunoscută nu corespund adevărului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști 

    La data de 17 martie a.c., ora 14.15, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că o femeie de 34 de ani, din localitate, ar fi sustras din incinta unui supermarket bunuri în valoare de 85 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?