Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Adolescent de 16 ani, judecat pentru că a condus fără permis


Un adolescent de 16 ani va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere fără permis. Faptele le-a comis în prima zi a lunii aprilie, anul trecut. Era noapte când Cosmin C. „orbecăia” pe ulițele comunei Nereju. A observat la un moment dat o autoutilitară și s-a gândit să încerce portiera, să vadă dacă este deschisă. Era deschisă, așa că băiatul s-a urcat în mașină cu intenția de a se odihni un pic. A dormit cât a dormit, iar atunci când s-a trezit a zărit cheile și s-a gândit să dea o tură cu autoutilitara prin localitate. A pornit-o și a plecat la plimbare. Fără experiență, adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu autoutilitara într-un stâlp, avariind-o. A abandonat-o și și-a continuat deplasarea pe jos.
    La un moment dat, a ajuns în dreptul casei proprietarului autoutilitarei pe care o avariase și a observat o altă mașină, de această dată fiind vorba de una de teren. Și aceasta era deschisă și avea cheile în contact, așa că băiatul s-a gândit să mai facă o plimbare. A plecat din Nereju și a ajuns tocmai la Valea Sării, unde nu a mai putut ține drumul drept, așa că a ajuns cu mașina în rigola drumului, avariind-o și pe aceasta.
    Inițial, el a recunoscut faptele, după care nu a mai putut fi audiat, pentru că a plecat în Italia. Față de el s-au făcut cercetări și pentru furt în scop de folosință, dar pentru această infracțiune s-a dat clasare, urmând să fie judecat la Judecătoria Focșani doar pentru că a condus fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?