Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O fată de 15 ani, prinsă cu iubitul în pat, ȘI-A ÎNJUNGHIAT FRATELE


O copilă, de numai 15 ani, și-a înjunghiat fratele mai mare cu un cuțit, după ce acesta din urmă și-a permis să o ia la întrebări în legătură cu băiatul pe care îl găsise în patul ei. După ce și-a înjunghiat fratele, adolescenta și „partenerul de odihnă” au plecat, dar au fost găsiți repede de polițiști.
    Evenimentul a avut loc duminică, în locuința în care frații Cătălina și Cosmin P., de 15, respectiv 16 ani, din Vrâncioaia, locuiesc cu chirie. Potrivit unor surse oficiale, sâmbătă, băiatul, care este elev la un liceu din Focșani, ar fi mers la muncă și nu a mai revenit seara acasă. S-a întors duminică dimineață și și-a găsit sora cu un tânăr în pat. În momentul în care i-a văzut, fratele a început să-i ceară socoteală fetei, dar și băiatului cu care aceasta era în casă. Cosmin ar fi intenționat să-l lovească pe străin, moment în care fata a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat. După incident, amorezii au dispărut, dar au fost identificați în scurt timp de polițiști. 
Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani pentru investigații. A fost diagnosticată cu „plagă prin tăiere regiunea hemitorace drept posterior, plăgi prin tăiere regiunea dorsală antebraț stâng”, fiind internată în Secția de Chirirgie Infantilă. Băiatul era internat în spital și ieri și, potrivit reprezentanților spitalului, starea sa este bună, dar va mai rămâne sub supravegherea medicilor.
    Polițiștii de la Poliția municipiului Focșani au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri sau alte violențe și violență în familie”. Dosarul, în care s-a început urmărirea penală pentru faptă, a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani pentru număr unic, urmând ca polițiștii să stabilească cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Oamenii legii urmează să stea de vorbă cu părțile implicate, în timpul audierilor avându-se în vedere drepturile procedurale ale minorilor. Polițiștii ne-au spus că în acest caz este vorba despre o sesizare din oficiu. Nu este exclus ca și „partenerul” fetei să dea explicații, mai ales dacă se va stabili că cei doi au întreținut raporturi sexuale, în condițiile în care ea este minoră.
    Cazul a ajuns și în atenția specialiștilor de la DGASPC. „Atât fata cât și fratele ei se află în evidența noastră. O echipă s-a deplasat și la spital, au fost și sunt acordate în continuare servicii de specialitate și consiliere ambilor copii. Așteptăm ca mama să revină în țară în cursul zilei de astăzi (ieri-n.r.)”, ne-a spus Anca Candrea, sefa Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență din cadrul DGASPC.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?