Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Află care sunt cei mai buni sportivi la tenis de masă din Vrancea


Sâmbătă, 5 martie la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Focșani a avut loc etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar (ONSS) la tenis de masă – liceu (fete și băieți). Au participat cei mai buni 32 jucători din județ la băieți și cele mai bune 10 fete.
Sala de sport a Colegiului Gheorghe Asachi, cu o logistică deosebită (8 mese de competiție, scorere, despărțitoare), a permis ca etapa județeană a ONSS să se desfășoare cursiv și în condiții de joc ireproșabile. Competiția s-a desfășurat tip turneu (grupe inferioare formate din 4 jucători, primii 2 din fiecare grupă calificându-se pe tablou eliminatoriu de 16 la băieți și grupe inferioare de 5 jucătoare, primele 2 calificându-se în semifinale, la fete). Au fost meciuri disputate la ambele categorii, cu reveniri spectaculoase, elevii dând dovadă de combativitate și de fair play. Profesorii de educație fizică prezenți la competiție au arbitrat toate meciurile, astfel asigurându-se climatul ideal pentru desfășurarea în condiții optime a etapei.

La sfârșit, primii patru câștigători de la fiecare categorie au primit cupe și medalii oferite de DJST Vrancea și diplome din partea ISJ. „Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în organizarea acestei etape județene a O.N.S.S. (dir. Răvaș Marilena și dir. adj. Drăgan Maria – Colegiul Tehnic Ghe. Asachi, dir. Gongu Daniel – D.J.S.T Vrancea, insp. Mincă Vica – I.S.J. Vrancea, Roșcan Paula – S.I.P. FEN Vrancea, colegilor și voluntarilor prezenți), la care au participat un număr mare de elevi din majoritatea liceelor din județul Vrancea. Felicitări câștigătorilor (care și-au confirmat statutul de favoriți) și tuturor celor care au fost prezenți la această competiție. Prezența numeroasă ne arată că tenisul de masă rămâne un sport extrem de îndrăgit de către elevi. Le dorim mult succes reprezentanților noștri la etapa națională, Tache Bogdan – L.T. Emil Botta Adjud și Åžerban Elena – Colegiul Național Unirea Focșani”, a transmis profesor Costin Corcoz, de la Colegiul Asachi.

Clasamentele finale la ambele categorii:

Băieți:
1. Tache Bogdan – L.T. Emil Botta Adjud,
2. Buică Eduard – C.T.A. Traian Vuia Focșani,
3. Mitală Remus – L.T. Eremia Grigorescu Mărășești,
4. Stănilă Åžtefan – Gr. Åžc. Grigore Gheba Dumitrești,
5. Palade Mădălin – C. T. Ghe. Asachi Focșani
6. Parnica Bogdan – L.T. Emil Botta Adjud,
7. Zisu Cosmin – C.T.A. Traian Vuia Focșani,
8. Docan Felician – L.T. Eremia Grigorescu Mărășești.

Fete:
1. Åžerban Elena – C.N. Unirea Focșani,
2. Marin Maria – C.N. Cuza Focșani,
3. Găman Gina – Lic. Pedagogic Focșani,
4. Căpătoiu Cristina – Lic. Pedagogic Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?