Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Marinela Emanuela Georgescu, noul președinte-director al CJAS Vrancea, după ARESTAREA lui Mihai Copaci


Marinela Emanuela Georgescu a fost numită interimar la șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea. În urma demisiei și arestării fostului președinte-director al CJAS Vrancea, Mihai Copaci, la șefia instituției a fost numită Marinela Emanuela Georgescu prin ordinul nr 121/29.02.16 al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate „Începând cu data prezentului ordin, doamna Marinela Emanuela Georgescu se mandatează să execute cu delegare mandatul de Președinte-Director al Casei de Sănătate Vrancea, manager al sistemului la nivel local, cu acordarea drepturilor salariale corespunzătoare”, se precizează în ordinul menționat mai sus.
    Mihai Copaci a fost arestat pentru că ar fi luat mită o mie de euro. El a fost reținut de procurorii DNA și arestat apoi, după un flagrant organizat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală, în parcarea unui hipermarket din Focșani. Copaci a contestat măsura arestului preventiv, el urmând să afle astăzi dacă va rămâne după gratii sau nu. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții biroului de presă al Curții de Apel București, dosarul ce are ca obiect contestarea măsurii preventive a fost deja înregistrat pe rolul instanței și i s-a stabilit termen pe data de 3 martie.
    Marinela Emanuela Georgescu a fost consilier superior corp control asigurări de sănătate la CJAS Vrancea, șef de birou în cadrul aceleiași instituții,
director  executiv la departamentul de relații cu furnizorii din cadrul CJAS și director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea. Ieri, Georgescu și Copaci ar fi trebuit să susțină proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea postului de președinte – director al CJAS Vrancea, după ce ambii își depuseseră dosarele de participare. Demisia și arestarea lui Copaci, urmate de numirea în funcție a Emanuelei Georgescu, au dus la anularea examenului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?