Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ȘOCANT! Un vrâncean și-a BĂTUT soția, apoi a URINAT pe ea ca să-și revină din leșin


Un bărbat de 60 de ani, din comuna Vînători, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Partea vătămată este chiar soția sa, care în urma corecției aplicate de bărbat a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.
    Fapta a fost comisă în vara anului trecut, atunci când femeia a venit în țară, ea lucrând în Spania. Între ea și soț au apărut niște discuții. Cu toate acestea, în ziua de 2 august 2015 au mers împreună la cumpărături, după care au invitat un localnic la ei acasă. În timpul discuțiilor cu vecinul, femeia și soțul său au început din nou să se certe, moment în care victima s-a ridicat și a intrat în casă. Soțul s-a dus după ea, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor, și a început să o lovească cu pumnii în față. Bărbatul care era în vizită a văzut ce s-a întâmplat și i-a cerut inculpatului să nu o mai lovească pe femeie, după care a plecat.
    Inculpatul a continuat să-și lovească soția, în cele din urmă ea leșinând. Victima le-a declarat anchetatorilor că după primul leșin bărbatul a urinat pe ea, iar în momentul în care și-a revenit, a început din nou să o lovească. După alte leșinuri, a stropit-o cu apă. A reușit în cele din urmă să scape din mâinile agresorului și a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital. Pe lângă faptul că a bătut-o, bărbatul i-a distrus atât telefonul, cât și tableta. Audiat fiind, el a spus că a împins-o doar, moment în care ea a căzut și s-ar fi lovit de gresia din baie. De asemenea, a mai spus că a aruncat în ea cu două tuburi de hârtie. A avut o explicație și cu privire la aparatele stricate, aceea că a găsit în ele niște mesaje de la un alt bărbat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?