Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ultimul amical: FC Panciu – Vitilis Şuletea (Vaslui) 6-2 (2-0)


Formațiile de fotbal FC Panciu și Vitilis Åžuletea (ocupanta locului secund din campionatul județean din Vaslui) au oferit un frumos spectacol sâmbătă după-amiază într-un joc de verificare care s-a disputat pe Stadionul Orășenesc din Panciu. Acesta a fost ultimul meci de verificare al echipei din Panciu înaintea debutului în campionatul ligii a III-a, în prima rundă a returului, FC Panciu urmând să joace în deplasare cu Sporting Liești.
    Sâmbătă, păncenii au câștigat cu 6-2 (2-0), dar au avut în față o echipă vasluiană care în prima repriză a fost preocupată să limiteze proporțiile scorului și să joace cât mai dur. Sava a deschis scorul în minutul 15 cu un șut în colțul lung, Blănaru a lovit bara (36), iar până la pauză, Parlac a mai înscris o dată după ce a reluat în poartă un balon care a circulat de traseul Irimia – Negoescu – Voinea.
    În actul secund a ieșit la rampă atacantul egiptean Hany Ragab, care a marcat de patru ori împotriva fostei sale echipe. „A fost un test util pentru noi. Chiar dacă nu am jucat așa cum trebuia în primele 45 de minute, în repriza a doua am arătat mult mai bine. Suntem pregătiți pentru meciurile oficiale și sper să avem rezultate cât mai bune”, a spus după meci antrenorul principal al echipei păncene, Dănuț Bolocan.

FC Panciu – Vitilis Åžuletea 6-2 (2-0)

Au marcat pentru FC Panciu: Sava (15), Parlac (37), Hany Ragab (47, 53, 72 și 88) respectiv Dumitriu (52) și Moisei (84).
FC Panciu (antrenori Dănuț Bolocan și Paul Cioran) a evoluat cu: Irimia – Voinea (46 Pasăre), Alupei, Parlac, Blănaru (62 Menghia) – Sava, Dima, Negoescu (34 Ciornei), Duca – Stoian, Hany Ragab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?