Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Competiții de minifotbal în sală, la Panciu


Sâmbătă a avut loc deschiderea oficială a competiției sportive intitulate „Cupa Orașului Panciu la Minifotbal de Sală”. Aflat la cea de-a V-a ediție, evenimentul este organizat la inițiativa primarului Iulian Nica și se desfășoară în Sala de Sport a Orașului Panciu, în perioada februarie-aprilie. „Perioada desfășurării acestei competiții nu este deloc întâmplătoare. Suntem în prag de primăvară, anotimpul renașterii și al revigorării, care aduce din nou în prim-plan sportul sub toate formele lui, iar cei care iubesc mișcarea sportivă își doresc să-și încerce puterile într-o nouă competiție. Peste tot în lume există un interes sporit pentru practicarea sportului, individual sau în grup, de atragere a tinerilor în programe sportive. Prin organizarea acestei manifestări, Primăria Orașului Panciu își reconfirmă sprijinul pentru sport, pentru cei care consideră sportul un mod de petrecere a timpului liber, dar și pentru păncenii care doresc să facă mișcare într-un cadru organizat”, a declarat primarul Iulian Nica.
În 2016, la startul competiției s-au aliniat 9 echipe, respectiv: Primăria Panciu, Ambulanța Panciu, Pompierii Panciu, Lumea lui Pinocchio, Toorich, Poliția Panciu, Jandarmeria Panciu, Gold Chim și Rangers. Meciurile vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în următoarele șase săptămâni. În fiecare etapă vor fi programate câte patru meciuri. În prima etapă, cea din data de 27 februarie 2016, s-au confruntat echipele Toorich-Primăria Panciu, Ambulanța Panciu-Rangers, Lumea lui Pinochio-Jandarmeria Panciu și Poliția Panciu-Gold Chim. Festivitatea de deschidere și pauzele dintre reprize au fost animate de Trupa de Majorete „Cheers” a Orașului Panciu, pregătită de profesoara Oana Ioan. 
Partidele programate pe 28 februarie 2016, au fost între Rangers-Gold Chim, Primăria Panciu-Poliția Panciu, Jandarmeria Panciu-Toorich și Ambulanța Panciu-Pompierii Panciu. „Mă bucur că, și în acest an, reușim să continuăm o frumoasă tradiție, aceea de a organiza o competiție sportivă foarte îndrăgită de amatorii și susținătorii sportului rege! Sper ca și această ediție să fie una de bun augur pentru toate echipele, iar toți participanții să respecte regulamentul și regulile fair-play-ului! Fie ca echipa cea mai bună să câștige! Mult succes!”, a afirmat primarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?