Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Alegeri în organizaţiile locale ale TSD


Organizația Tineretului Social Democrat (TSD) Vrancea a organizat, ieri,  alegeri în organizațiile locale din Golești, Vîrteșcoiu, Vidra, Dumitrești, Gugești,
Vicepreședintele TSD, Dragoș Matișan, a declarat că alegerile în cadrul  organizațiilor locale de tineret au scopul de a aduce un suflu nou în partid, care are de dat anul acesta două bătălii electorale. „După cum se poate vedea, am început să ne reorganizăm și să dăm un suflu nou organizațiilor din județ. Sperăm, astfel, să aducem cel puțin 5.000 de noi membri și să depășim pragul de 10.000 de tineri PSD-iști vrânceni. Noi, tinerii social democrați, credem că lucrurile într-o societate nu se pot schimba de la sine, ci prin ideile și acțiunile oamenilor valoroși, cu expertiză și cu bune intenții. Scopul nostru este unul concret: să pregătim generația politică de mâine și să îi susținem pe acei oameni care astăzi ne preiau ideile și le promovează. Partidul Social Democrat este singurul partid din județul Vrancea care a înțeles importanța tinerilor în politică”, a susținut vicepreședintele TSD.
Dragoș Matișan a lansat un apel către tineri să se implice în politică alături de social democrați, pentru a schimba în bine, prin proiecte, „viitorul generației noastre”. „Suntem cea mai importantă organizație de tineret din țară! Cred că TSD va schimba în bine, prin proiecte, viitorul generației noastre. Vă invit ca împreună să dăm voce generației noastre! Vă aștept să construim cea mai bună echipă de tineret din România! Vreau ca împreună să producem cel mai mare impact asupra tinerilor din Vrancea și din România, prin proiecte pertinente. Mulțumesc domnului președinte PSD Vrancea Marian Oprișan pentru încrederea acordată și pentru tot sprijinul adus organizației de tineret la nivel județean cât și național”, a mai spus vicepreședintele TSD, Dragoș Matișan.
Până în prezent, TSD Vrancea a organizat alegeri în organizațiile locale din Gologanu, Slobozia Ciorăști, Cotești, Vintileasca, Răstoaca, Soveja, Obrejița, Slobozia Bradului, Sihlea, Nănești, Măicănești, Garoafa, Păunești, Bălești, Tătăranu, Poiana Cristei, Bordești, Bîrsești, Vulturu, Tănăsoaia, Ploscuțeni, Milcovul, Răstoaca, Paltin, Spulber, Nereju și Nistorești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?