Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Clubul Primăriei şi al Consiliului Local Focşani şi-a prezentat bilanţul pe 2015


Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani  și-a desfășurat, și în 2015, activitatea în conformitate cu Hotărârea de înființare a clubului din decembrie 2006, cu celelalte hotărâri ale Consiliului Local al Municipiului Focsani referitoare la club, ca și cu legislația din domeniul sportului. Consiliul Local al Muncipiului Focșani a asigurat Clubului Sportiv Municipal 2007 Focșani  un buget care a permis îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru 2015 și a celor de perspectivă. Pe aceasta bază, Comitetul Director și conducerea executivă au adoptat măsurile organizatorice și manageriale pentru club și pentru fiecare secție în parte astfel încât să fie atins nivelul de performanță sportivă asumat pentru 2015.
Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani a avut în structură, în 2015, zece secții sportive, din care, șapte, active: arte marțiale, baschet, handbal, judo, șah, tenis și volei. Fără activitate au fost secțiile de rugby și taekwondo, neafiliate la federațiile de specialitate și secția de atletism, devenită inactivă odată cu pensionarea antrenorului Åžtefan Munteanu. Rezultatele celor șapte secții sportive cu activitate s-au concretizat în 76 de medalii, dintre care 18 de aur, 24 de argint si 34 de bronz în întrecerile mondiale, europene și naționale la care sportivii clubului au participat în 2015, contribuind astfel la crearea unei bune imagini a clubului și a municipiului Focșani în țară și peste hotare.
În 2015, CSM 2007 Focșani a colaborat cu Inspectoratul Åžcolar Județean, cu „Liceul cu Program Sportiv”, Colegiul Tehnic ,,Edmond Nicolau” cu asociații sportive pe ramură, cu alte instituții școlare din municipiu în organizarea unor activități sportive cu largă cuprindere în programul ,,Sportul pentru toți”. În sportul de performanță, CSM 2007 Focșani a avut rezultate foarte bune în parteneriatul cu DJST Vrancea, Liceul cu Program Sportiv, CSS Focșani, CS ,,Unirea” Focșani, cu alte cluburi și asociații sportive, mulți sportivi tineri proveniți din aceste structuri sportive fiind incluși în activitatea secțiilor clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?