Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Tânăr de 17 ani, acuzat că a distrus anvelopele mai multor mașini


Doi tineri din Odobești, unul de 19 ani, iar celălalt de 17 ani, au fost prinși la Focșani având asupra lor biciclete furate. Cei doi încercau să vândă bicicletele, duminică, în bazar. În momentul în care au fost întrebați de polițiștii focșăneni de unde le au, tinerii nu au putut da o explicație credibilă. 
În urma verificărilor pe care le-au făcut, polițiștii au stabilit că cele două biciclete, pe care băieții încercau să le vândă, provin dintr-un furt comis pe data de 13 februarie, la Odobești. „La data de 14 februarie a.c., ora 07.45, polițiștii focșăneni au depistat într-un bazar un tânăr de 19 ani și un minor în vârstă de 17 ani, ambii din orașul Odobești, care ofereau spre vânzare două biciclete fără a putea justifica proveniența lor. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că acestea provin dintr-un furt săvârșit la data de 13 februarie a.c., ora 01.30, în orașul Odobești. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au transmis polițiștii.
    Tot duminică, polițiștii de la Vidra au fost anunțați de un bărbat că i-a dispărut mopedul din fața blocului. În același timp, o altă persoană a anunțat că mai multe mașini aflate într-o parcare au anvelopele distruse. În urma anchetei s-a stabilit că autorul faptelor ar fi un băiat de 17 ani, din comuna Năruja. „La data de 14 februarie a.c., ora 09.00, polițiștii din Vidra au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din fața blocului unde locuiește un moped. Ulterior, polițiștii au fost sesizați și de o femeie, din aceeași localitate, despre faptul că mai multe autoturisme din parcarea blocurilor centrale din satul Vidra au anvelopele distruse. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Năruja, principalul bănuit de sâvârșirea faptelor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregiii activități infracționale”, au adăugat oamenii legii.
    Cercetat este și un bărbat din Năruja, bănuit că a sustras produse dintr-un magazin. Valoarea bunurilor furate a fost de 40 de lei, după cum spun oamenii legii. „La data de 13 februarie a.c., ora 16.30, polițiștii din Năruja au depistat un bărbat, de 37 ani, din localitate, care a sustras din incinta unui supermarket bunuri în valoare de aproximativ 40 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis reprezentanții IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?