Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Șoferul care a accidentat doi oameni și a fugit pe câmp, avea permisul suspendat


Șoferul care vineri seara a provocat un accident rutier la ieșirea din Focșani către Mîndrești și apoi a fugit pe câmp, s-a dus singur la poliție. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din comuna Golești. În urma verificărilor s-a stabilit că avea permisul de conducere suspendat și, în mod normal, nu ar fi avut ce să caute la volanul mașinii Suzuki Vitara cu care a provocat accidentul, intrând într-un BMW.
    „La data de 5 februarie a.c., ora 18.05, pe B-dul Brăilei din municipiul Focșani, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a efectuat manevra de viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar în aceeași direcție de mers. În urma impactului, două persoane din autoturismul care circula regulamentar au fost rănite ușor. În jurul orelor 21.30 conducătorul auto, care inițial părăsise locul accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare, s-a prezentat la poliție. Polițiștii au stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere cu permisul suspendat”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la Biroul de Presă al Poliției.
    Cele două persoane rănite în accident, tată și fiu, din Răstoaca, le-au spus polițiștilor că după accident, șoferul vinovat a coborât, a discutat cu ele și apoi a fugit.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?