Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Au furat plita şi portiţa de la sobă


Doi tineri, unul din Sihlea și celălalt din Valea Râmnicului, județul Buzău, au fost trimiși în judecată la Focșani, fiind acuzați că au furat mai multe obiecte din metal din cantonul „Crângul Ursului”, al Direcției Silvice Buzău. Vasile M. are 19 ani, iar Marian M. are 18 ani. Ambii sunt acuzați de furt calificat.
Potrivit rechizitoriului, Vasile ar fi pătruns prin efracție în canton, în noaptea de 17 spre 18 august 2010, de unde a sustras bunuri în valoare de 326 lei. Băiatul spune că s-a deplasat în pădure pentru a căuta fier vechi. A ajuns până la canton și știind că nu locuiește nimeni acolo, a intrat și a luat o găleată din metal, dar și ușile de la trei sobe de tracotă. Le-a vândut apoi pentru 30 de lei. Vasile recunoaște fapta și spune că a văzut plita de la sobă luată, de aceea s-a gândit să ia și el portița.
Cel de-al doilea învinuit, Marian, este cel care ar fi luat plita. Potrivit procurorilor, în zilele de 11 și 12 august 2010, ar fi pătruns în același canton, de unde a mai luat și o ușă de focar, un aragaz de masă, un butoi metalic și o tablă de pus pe casă.
Cei doi băieți au fost cercetați și pentru distrugere, dar fapta aceasta a fost absorbită de cea de furt. Dosarul va fi judecat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?