Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Doctorul arestat pentru trafic de droguri rămâne în arest preventiv


Alexandru Theodor C., medicul stomatolog arestat preventiv într-un dosar de trafic și consum de droguri, rămâne în arest. Asta pentru că magistrații de la Tribunalul Vrancea i-au respins, ieri, cererea de înlocuire a măsurii preventive. Doctorul ar fi vrut să fie pus sub control judiciar, dar nu a reușit să-i înduplece pe judecători. „Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, formulată de inculpatul Cristian Alexandru Theodor, ca nefondată. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în ședința din cameră de consiliu astăzi, 01 februarie 2016”, se arată în soluția instanței.
    Medicul a fost arestat împreună cu alte persoane după un flagrant și mai multe percheziții făcute în Vrancea, Buzău și București. La Buzău, într-o hală, s-a găsit o cultură imensă de canabis, fiind confiscată atunci și cea mai mare cantitate de drog. Aproximativ 15 kilograme.
    Medicul a fost luat pe sus în timp ce împreună cu un alt focșănean, Marius A., încercau să cumpere droguri de la un buzoian, arestat preventiv și el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?