Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O copilă de 16 ani și un bărbat, bănuiți că au furat motorină


Un bărbat și o adolescentă sunt cercetați de polițiști pentru furt. Cei doi sunt bănuiți că au furat mai multe canistre cu motorină, din curtea unei societăți din Adjud. Polițiștilor le-au trezit suspiciuni o mașină care se deplasa pe strada Tineretului din Adjud, cu farurile stinse. I-au făcut semnalul regulamentar de oprire, dar șoferul nu a oprit, ba chiar a accelerat.
    În urma verificărilor făcute s-a stabilit că mașina aparține unui bărbat din Homocea, fiind folosită la furtul unei cantități de combustibil, din curtea unei societăți comerciale din Adjud. „La data de 28 ianuarie a.c., ora 00.20, polițiștii adjudeni au depistat pe strada Tineretului din localitate un autoturism care se deplasa cu luminile stinse, iar în momentul efectuării semnalului regulamentar de oprire a continuat să accelereze, conducătorul auto refuzând să se supună somațiilor legale. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unui tânăr din comuna Homocea, autoturismul fiind folosit în furtul de combustibil din curtea unei societăți comerciale din municipiul Adjud”, a precizat subcomisar Bogdan Toader.
    În aceeași noapte, în jurul orei 4.00, polițiștii din Homocea au găsit pe stradă o adolescentă de 16 ani, din Adjud. Pentru că era o oră târzie, polițiștii au luat-o pe fată la întrebări și așa au aflat că aceasta a fost în mașina care nu a oprit la semnalul polițiștilor adjudeni. De asemenea, au aflat că împreună cu proprietarul mașinii, care nu a oprit la semnalul regulamentar, au sustras canistre cu motorină, pe care le-au abandonat la Adjudul Vechi. După aceea, s-au ascuns pentru a scăpa de polițiști. „La orele 04.00, polițiștii din Homocea au identificat pe raza localității o minoră de 16 ani, din municipiul Adjud, iar în urma documentării activității infracționale s-a stabilit faptul că aceasta, împreună cu propietarul autoturismul căutat, ar fi sustras mai multe canistre cu motorină, iar când au fost depistați în flagrant de polițiști, aceștia au fugit până în satul Adjudu-Vechi, unde au reușit să se ascundă și au abandonat bunurile sustrase. Cantitatea de combustibil a fost recuperată, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, adăugat subcomisar Toader.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?