Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Diplome și medalii pentru cei care au scris istoria Colegiului Unirea


La Colegiul Național „Unirea” s-a desfășurat, vineri, Gala Uniriștilor, o manifestare dedicată tuturor celor care au scris istoria liceului, fie ei foști absolvenți sau foști profesori, actuale cadre didactice ori oficialități. Au primit diplome și medalii jubiliare aniversare.
    În deschiderea manifestării, prof. univ. dr. Gheorghiță Geană a făcut o trecere în revistă a istoriei liceului și a prezentat o lucrare de a sa, intitulată „Liceul Unirea și Apocatastaza Poporului Român”. De asemenea, el a donat pentru biblioteca liceului mai multe cărți. Câteva zeci de tineri au antrenat atmosfera din sala de festivități cu un dans irlandez deosebit, cu o sincronizare perfectă. Cele ce s-au ocupat de reușita acestui moment artistic au fost profesoarele Luminița Ciocâldău și Mariana Voicu, care au primit, de asemenea, distincții.
    Au urmat apoi momentele în care au fost strigați, pe rând, de directorul liceului Cornel Noană, oamenii care reprezintă ceva pentru colegiu și pentru colectivul unirist, pentru istoria de 150 de ani a unității de învățământ, care au reușit, de-a lungul timpului, să formeze la rândul lor personalități și oameni cu renume. „Aceste distincții pe care le dăm astăzi (vineri-n.r.), le dăm din inimă. Toți cei care se află pe această listă, se află pentru că merită”, a spus Cornel Noană.
  Au primit diplome și medalii jubiliare, printre alții, Gheorghiță Geană, Ioan Gavrilescu, Nicolae Rădvan, Gheorghe Dumitrescu, Maria Păduraru, Maria Păunescu, Leontina Trandafir, Liana Petrea, Simion Ene, Gabriela Obodariu, Enache Mândrescu, Ștefan Radu, Corneliu Noveschi, Angelica Alupului, Florin Ghețe, Titi Juvenaru, Eugen State, Constantina Sava, Gheorghe Zaharia, Marcel Nicolae, Constantin Macarie, Tiberiu Dima, Ioan Negoescu, Vasile Lupu, Florin Iamandi, Mircea Sava, Iulian Matache, Felix Pătrășcanu, Alina Sava, Florentin Avădanei, Ion Ștefan, Vlad Vlăsceanu, Liana Pătraș-Alexandru, Costi Rogozanu, Dragoș Dragomir, Margareta Tătăruș, Mihaela Serea, Otilia Ungureanu, Florin Pătraș, Traian Șerbănuță, Virgil Petrea, Claudia Șerbănuță și mulți alții.
    De asemenea, directorul Colegiului Național „Unirea”, a mulțumit pentru sprijinul necondiționat acordat primarului Decebal Bacinschi, pentru care a avut pregătite diplomă și medalie. Activitatea de premiere va continua și astăzi (sâmbătă).

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?