Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Elevii de clasele a VIII-a și a XII-a susțin simulările examenelor de Evaluare Națională, respectiv Bacalaureat. Află când


Ministerul Educației și Cercetării Științifice a făcut public calendarul simulărilor examenului de Evaluare Națională pentru cei din clasa a VIII-a, dar și pentru cei care susțin anul acesta probele scrise ale examenului de Bacalaureat.    Așadar, potrivit calendarului, elevii claselor a VIII-a vor susține pe 22 februarie simularea probei scrise la Limba și literatura română, pe 23 februarie vor avea simularea probei scrise la matematică, urmând ca pe 24 februarie să se desfășoare simularea pentru cei ce vor susține examenul la Limba și literatura maternă. Rezultatele vor fi afișate pe 4 martie.
    Liceenii din clasa a XII-a vor începe simulările cu proba scrisă la Limba și literatura română pe 7 martie, urmând ca simularea la Limba și literatura maternă să aibă loc pe 8 martie. Pe 9 martie se va desfășura simularea probei obligatorii a profilului, iar pe 10 martie proba la alegere a profilului și specializării. Liceenii vor afla dacă sunt pregătiți sau nu pentru examenul real pe 18 martie.

Ce materii trebuie să știe elevii :

1.CALENDARUL simulării evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și al simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2015 – 2016     AICI
2.CONÈšINUTURI PENTRU SIMULAREA EVALUÄ‚RII NAÈšIONALE PENTRU ELEVII
CLASEI A VIII-A ÎN ANUL ȘCOLAR 2015 – 2016   AICI
3.CONÈšINUTURI PENTRU SIMULAREA PROBELOR SCRISE ALE EXAMENULUI DE BACALAUREAT NAÅ¢IONAL PENTRU ELEVII CLASEI A XI-A ÎN ANUL ȘCOLAR 2015 – 2016   AICI.
4.CONÈšINUTURI PENTRU SIMULAREA PROBELOR SCRISE ALE EXAMENULUI DE
BACALAUREAT NAÅ¢IONAL PENTRU ELEVII CLASEI A XII-A   AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?