Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un șofer fără permis, care fugea de polițiști, a ajuns cu mașina într-un gard din beton


Un șofer fără permis, care conducea prin Adjud o mașină cu numere de Marea Britanie, a ajuns cu autoturismul într-un gard din beton, în timp ce fugea de polițiști. Era vineri dimineață, ora 01.30, când polițiștii din Adjud au vrut să oprească o mașină cu numere de Marea Britanie, pe strada Gării din localitate, pentru verificări. Șoferul nu a oprit, ba chiar a accelerat și și-a văzut de drum.
Cu polițiștii pe urme și din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns cu aceasta într-un gard din beton, din zona parcului CFR. „La data de 15 ianuarie a.c., ora 01.30, pe strada Gării din municipiul Adjud, polițiștii au facut semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul auto nu s-a supus măsurilor, iar polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu scopul de a-l opri. Conducătorul autoturismului vizat a mărit viteza cu scopul de a se sustrage, situație în care a pierdut controlul volanului, lovindu-se frontal de un gard din beton din zona parcului CFR Adjud. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul era condus de un tânăr de 28 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, a transmis subcomisar Bogdan Toader de la biroul de presă al Poliției.
    La Suraia, un șofer nu a mai văzut pe unde merge și a ajuns cu mașina în porțile unei gospodării. În acest caz, șoferul era băut. Oamenii legii spun că el avea o alcoolemie de 0,78 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 14 ianuarie a.c., ora 13.45, polițiștii din Suraia au fost sesizați de un bărbat, de 34 ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intrat cu autoturismul în porțile locuinței sale de pe DJ 204 D. În urma deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că la momentul producerii evenimentului autoturismul a fost condus de un bărbat, de 35 ani, din comuna Suraia, care fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație 0,78 mg/l alcool pur în aerul respirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?