Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! MÂINE NU SE ÎNVAȚĂ în nicio școală din Vrancea


Inspectorii școlari teritoriali țin legătura cu directorii școlilor și liceelor din județ pentru a stabili dacă elevii vor putea ajunge mâine la cursuri. Pe parcursul zilei de astăzi, directorii vor trimite la Inspectoratul Școlar Județean informări cu privire la situațiile din localități, dacă se poate circula ori nu, dacă unitățile pot fi încălzite. 
Tot astăzi, conducerea Inspectoratului Școlar va decide dacă mâine vor fi suspendate cursurile în unele școli din Vrancea ori nu.  
UPDATE! Autoritățile județene au decis ca mâine școlile din Vrancea să rămână închise din cauza vremii nefavorabile. „Am luat decizia de a Închide școlile din județ ca urmare a fenomenului de viscol și a căderilor masive de zăpada. Cursurile vor fi reluate după ce fenomenele meteorologice vor înceta iar copiii se vor putea deplasa în condiții de siguranța la scoli”, a spus prefectul de Vrancea, Nicusor Halici.
Șefa Inspectoratului Școlar Județean, Lidia Dumbravă, a declarat că nu se vor face cursuri nici în Focșani. Mâine se va decide dacă elevii vor veni marți la cursuri. „Mâine nu se învață în nicio școală din județul Vrancea, inclusiv din Focșani. Decizia a fost luată împreună cu Instituția Prefectului și urmează a fi comunicată tuturor directorilor. În funcție de cum va fi vremea mâine, vom lua o decizie în legătură cu ziua de marți”, a precizat șefa ISJ. 
Conform unui comunicat al Ministerului Educației, „urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Åžcolar al Municipiului București și inspectoratele școlare județene Ilfov, Ialomița și Călărași au decis, împreună cu autoritățile locale, suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2016.”. De asemenea, în Giurgiu școlile rămân închise.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?