Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Preşedintele FC Panciu: „Suferim încă la capitolul juniorilor“


Campioana rezultatelor de egalitate în turul ligii a III-a la fotbal, gruparea FC Panciu își va relua pregătirile în vederea sezonului oficial care va începe pe 5 martie. Echipa antrenată de Dănuț Bolocan și Paul Cioran iernează pe locul 12 în seria I, după ce a obținut o victorie în cele 13 etape disputate, a remizat de 7 ori și a pierdut cinci partide.
Președintele echipei păncene, Raul Cioran a făcut o scurtă radiografie a turului de campionat. „Noi, cei de la FC Panciu, ne-am propus încă de la începutul anului 2015 să promovăm în liga a III-a și am reușit. Am avut resurse financiare să ne menținem în campionat, datorită faptului că factorii locali de decizie și unele surse de finanțare ne-au ajutat să avem continuitate. Am vrut, avem și vom avea echipă de fotbal la Panciu în liga a III-a. Păcat că, în Vrancea, sunt în acest moment trei-patru echipe din Liga ALTDORF TEHNIK în rândul cărora evoluează jucători care pot forma o echipă de liga a III-a sau poate chiar mai sus. Ideal ar fi fost să avem o echipă din județ care să activeze în eșalonul secund al fotbalului românesc. Noi am promovat anul trecut reușind să atragem mai mulți jucători de valoare în curtea noastră. Am făcut un proiect nou, adaptat la nivelul actual din România, iar rezultatele din tur nu au fost chiar bune. Momentan, nu se pune problema schimbării celor doi antrenori (n.r. Dănuț Bolocan și Paul Cioran) deoarece la acest nivel trebuie să le faci pe toate la echipă, să supravețuiești. La finalul turului am avut o ședință de analiză și am văzut unde am greșit. Au fost greșeli și din partea noastră, a conducerii, dar și din partea jucătorilor. Am avut probleme mari în compartimentul ofensiv deoarece nu am avut jucători de valoare care să dea forță în atac. Suferim încă la capitolul juniorilor și vom căuta să aducem tineri de valoare, ușa la echipa noastră fiind deschisă tot timpul”, a spus președintele Raul Cioran.
Acesta s-a ferit să comenteze prea mult faptul că Focșaniul este singurul oraș reședință de județ din România care nu are o echipă de fotbal în primele trei eșaloane. „Focșaniului ar trebui să aibă o echipă la nivelul ligii a IV-a, apoi să promoveze în liga a III-a și ulterior în a II-a, dar, să mai și poată. Mai multe nu vreau să spun”, a încheiat președintele grupării „dintre vii”. În prima rundă a returului, programată pe 5 martie, echipa FC Panciu va juca în deplasare cu Sporting Liești (Galați).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?