Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

CSM 2007 Focşani vs. Top Volei 05 Constanţa, primul meci oficial din acest an


Voleibalistele de la CSM 2007 Focșani  vor începe seria partidelor oficiale ale formațiilor clubului în 2016, odată cu jocul de sâmbătă, 16 ianuarie, care va începe la ora 13.30 în Sala Polivalentă. Adversare le vor fi constănțencele de la Top Volei 05, formație care nu a reușit să câștige nici un set în actuala ediție de campionat. Pentru focșănence, meciul din etapa a doua a returului va fi primul de după cantonamentul de la Gheorgheni, unde pregătirea a fost preponderent fizică, jocului cu mingea fiindu-i rezervate câte două ore zilnic.
Diferența mare de valoare dintre cele două formații nu lasă nici un semn de întrebare legat de numele învingătoarei. CSM 2007 Focșani va începe noul sezon cu același lot cu care l-a încheiat pe precedentul: Andreea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Andreea Matei, Alexandra Ciucă, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan, Iulia Stoica.
Lipsește, în continuare, Daria Goriaeva, aflată în Rusia, unde așteaptă eliberarea vizei de lungă ședere pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?