Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Brașov: Întreceri în 12 sporturi la Olimpiada de iarnă a corporatiștilor


Peste 1000 de corporatiști din toată țara, cei mai mulți din București, vor participa în perioada 27-29 ianuarie la a cincea ediție a Winter Corporate Games (festivalul sporturilor pentru firme) care se desfășoară în mai multe locații din Brașov și din Poiană, a anunțat joi, într-o conferință de presă, viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.
Participanții se vor întrece în 12 sporturi (schi, snowboard, tir, tenis de masă, volei pe zăpadă, bowling, biliard, baschet în 3, alergare, fotbal, tenis, snow tubing), pentru a câștiga medalii și puncte pentru firma pe care o reprezintă. Sub sloganul „Sport for Life”, evenimentul aduce oamenii împreună prin sport, leagă prietenii și oferă ocazia fiecărui participant, indiferent de abilitățile sportive, de a fi parte a unei întreceri grandioase, susțin organizatorii. „Faptul că acest eveniment se organizează în ultimii ani în Brașov, aduce comunității noastre nu numai beneficii materiale, dar și promovarea din punct de vedere turistic a zonei.Cred că este necesar ca pe viitor să avem cât mai multe astfel de evenimente, fie că sunt cu caracter sportiv sau cultural, iar noi ca municipalitate să fim deschiși la parteneriate și dialog, și să sprijinim organizarea lor”, a punctat viceprimarul Costel Mihai.
    Organizatorul Corporate Games în România, Călin Huidu, a declarat la rândul lui că Brașovul este printre puținele orașe care a înțeles că organizarea de evenimente aduce beneficii comunității. „Trebuie să mulțumesc municipalității pentru că ne găzduiește pentru al cincilea an consecutiv. Deja pentru noi a devenit o obișnuință și suntem bucuroși că ne aflăm aici. Brașovul se află printre puținele orașe din țară care a înțeles că organizarea de evenimente în oraș, în zonă, aduce venituri comunității, dar și turismului local. Mi se pare deosebit de important că suntem la a cincea ediție în Brașov și trebuie să precizez că din estimările noastre, până acum peste un milion de euro au ajuns în bugetul municipiului, în urma organizării acestui eveniment”, a spus Huidu.
    Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, Telescaunul Pârtia Lupului, Centrul de agrement și Stadionul Olimpic din Poiana Brașov, Poligonul Ultra Armory, Clubul de Biliard Arta și alte locații din municipiul reședință vor fi gazda unor sporturi din program, intrarea fiind liberă. Povestea Corporate Games începe în California, SUA, în anul 1986. Peste 18.000 de firme mari, medii, mijlocii și mici au luat parte în Corporate Games de-a lungul anilor și continuă să participe an de an la aceste festivaluri ale sportului. În România se contează pe participarea a peste 25 de filiale locale ale corporațiilor multinaționale care au deja experiența participării la Corporate Games în alte țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?