Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Voleibalistele Focşaniului au dat de greu la Gheorgheni


Echipa de volei CSM 2007 Focșani se află până pe 12 ianuarie în cantonamentul pe care îl desfășoară la Gheorgheni. În cele nouă zile în care se află în unul dintre locurile tradiționale de antrenament montan ale sportivilor focșăneni, elevele profesorului Marian Rădulescu fac o foarte consistentă pregătire fizică, pe pantele înzăpezite din zonă și în sala de forță, dar și tehnico-tactică în superba sală de sport din comuna harghiteană Lăzarea.
Acesta este primul stagiu de pregătire de după terminarea turului, care va continua cu antrenamente zilnice la Focșani. Lotul echipei focșănene este format din următoarele jucătoare: Andreea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Monica Stoica, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Andreea Matei, Camelia Lăzăroiu, Adina Samoilă-Sava, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan, Iulia Stoica. Formația focșăneană are ca obiectiv pentru acest sezon participarea la play-off-ul campionatului Diviziei A2.
La finalul anului 2015, gruparea de pe Milcov se află pe locul 3 în seria est a Diviziei A2. Prima rundă a returului este programată pe 16 ianuarie și programează meciurile: Colegiul Tehnic Mihai I București – SLEN Medgidia, CSU Galați – SCM Pitești și CSM 2007 Focșani – Top Volei 05 Constanța. Campionatul se joacă în sistem tur-retur, în total zece jocuri, apoi urmează turneul play-off, în care se va juca în sistemul două victorii din trei partide, fără echipele de pe locurile 1 și 2.
Faza a treia va fi un turneu de patru – ocupantele celor două locuri care nu au jucat plus celelalte două victorioase după turneul play-off. Primele două clasate din cele două serii se vor întrece, în Final Four. De aici, primele două echipe vor promova în Divizia A1.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?