Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

INFOPOL


Furt cercetat de polițiști
   
    La data de 6 ianuarie a.c., ora 10.00, o femeie din comuna Garoafa a sesizat faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința unui vecin, de unde ar fi sustras bunuri. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, au fost depistați un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Garoafa, și un minor de 14 ani, din comuna Berești Tazlău, județul Bacău, și s-a stabilit faptul că aceștia au pătruns prin efracție în imobil și au sustras un radiocasetofon. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și a fost predat părții vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distrugere cercetată de polițiști

    La data de 6 ianuarie a.c., orele 11.40, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 58 ani, din localitate, ar fi distrus intenționat portiera unui autoturism, autoturism care era parcat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, prejudiciul creat fiind de aproximativ 500 lei.

Evenimente rutiere

    La data de 6 ianuarie a.c., orele 18.15, pe strada Republicii din municipiul Focșani, un bărbat, de 34 ani, din municipiul București, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 6 ianuarie a.c., ora 16.05, pe DN2 E85, în afara localității Obrejița, un bărbat de 30 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depășirea unui autoturism și întrucât din sens opus se apropia un alt autovehicul, a încercat să reintre pe banda sa de deplasare și a intrat în coliziune cu autovehiculul pe care încerca să îl depășească. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a două persoane. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?