Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Start la înscrierile pentru concursul dedicat liceenilor, LicArt


A început cea de-a XV-a ediție a celui mai mare concurs de arte, LicArt. Liceenii pasionați de fotografii și de scrierea poeziilor se pot înscrie pe site-ul concursului, www.licart.ro, la secțiunile Poezie, Fotografie alb-negru, Fotografie portret, Fotografie diversă. Până pe 17 aprilie, liceenii își pot trimite creațiile și au șansa de a merge în cea mai mare tabără de creație, timp de o săptămână, la munte, la workshopuri și distracții.
    La secțiunea dedicată  poeziilor, în fiecare săptămână, un concurent are dreptul să înscrie câte un text, iar săptămânal juriul condus de Radu Herjeu, coordonator LicArt, va desemna creațiile semifinaliste. La finalul perioadei de concurs, semifinaliștii vor fi jurizați din nou, pentru a se desemna câștigătorii premiilor I, II și III. În aceeași situație se vor afla și cei care doresc să înscrie fotografii: o fotografie înscrisă în fiecare săptămână.
    Liceenii pot participa atât la secțiunea poezie, cât și la secțiunea fotografie. Conform paginii de Facebook a concursului, ieri, în jurul orei 14.00, erau înscriși deja 50 de concurenți. La ediția de anul trecut s-au înscris peste 1.500 de elevi, iar premiile au depășit 15.000 lei. LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?