Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

INFOPOL



Eveniment rutier

    La data de 3 ianuarie a.c., ora 17.30, pe DJ 204 D Suraia, B. Corneliu Ciprian, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool și al neatenției, nu a observant un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție cu el, acroșându-l. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Distrugere cercetată de polițiști

    La data de 3 ianuarie a.c., ora 11.00, polițiștii din Gura Caliței au fost sesizați despre faptul că S. Ion Laurențiu, de 28 ani, din satul Dealul Lung, fără motiv, ar fi înțepat anvelopele din față ale unei autoutilitare care se afla parcată în fața locuinței părinților săi, unde locuiește și el. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.   

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?