Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Delegații prelungite pentru mai mulți procurori cu funcții


Ministerul Public a dispus, la finele lunii decembrie, prelungirea mandatelor pentru mai mulți procurori cu funcții de conducere. Astfel, s-a decis prelungirea delegației pentru Victoria Bârsan, procuror șef Secție Judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, căreia i-a expirat mandatul în prima zi a acestui an. Delegarea a fost prelungită cu șase luni. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Luminiței Dogaru, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, căreia i-a expirat delegația pentru funcția de conducere tot pe 1 ianuarie a.c.
    Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Marinel Ifrim, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, dar și în cazul procurorului Sorin Sava, delegat pe funția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud, căruia i-a expirat delegarea în prima zi a anului. În toate cazurile, delegările pe funcțiile de conducere au fost prelungite cu câte 6 luni.
    Anterior, i s-a prelungit delegarea și Ancăi Dragovici pentru funcția de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, dar și procurorului Cristinel Mărgel pentru funcția de procuror șef DIICOT-Biroul Teritorial Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?