Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Spiritul sărbătorilor, adus de elevi în Piața Unirii


Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Vrancea și Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Focșani au lucrat împreună la proiectul „Dar din dar se face Rai”, proiect ce s-a concretizat săptămâna trecută în Piața Unirii din Focșani.
    Elevii s-au reunit și au cântat, au dansat, au băut un ceai cald și au urat de bine. „Scopul a fost de a aduce spiritul sărbătorilor în inimile oamenilor, prin momente artistice specifice”, a precizat primarul tinerilor, Teodor Marcu. Pe scena amplasată în Piața Unirii au încântat cu vocile lor Simona Delegeanu, Cristina Mihăilă, Ana Maria Lăcătuș și Adelina Gogu. O idee foarte originală de care tinerii s-au folosit pentru a crea amintiri frumoase a fost un panou de carton care imită o postare de pe rețeaua de socializare Facebook a CJE Vrancea, o poză uploadată cu descrierea „Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, at Piața Unirii, feeling happy 🙂 with CLT”, care a strâns 3807 likes și 55 comment. „Ideea cu acel panou a fost o modă a evenimentelor, deoarece e ceva de efect. Trecătorii și-au făcut poze, ne-au ascultat și, cel mai important, ne-au aplaudat”, a adăugat Teodor Marcu.

    Împreună au împodobit un brad și au încălzit atmosfera cu un flashmob pe melodie Jingle Bells. Organizatorii au fost mulțumiți de rezultatele proiectului. „În concluzie, totul a decurs foarte bine, dar era și mai bine dacă ținea și vremea cu noi”, a mai spus primarul tinerilor.
    Proiectul „Dar din dar se face Rai” a avut două etape: spectacolul și îndeplinirea dorințelor unor copii. „În prima etapă am mers la câțiva copii, care ne-au dat scrisori cu ceea ce-și doresc ei de la Moș Crăciun. Noi, cu ajutorul unor sponsorizări, am reușit să le îndeplinim dorințele. A doua parte a proiectului a fost acest spectacol”, a declarat Teodor Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?