Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Point Break la HAPPYCINEMA®


2015 a fost un an al înălțimilor, al avalanșelor și al limitelor depășite, iar „Point Break”, titlu tradus în cinematografe „La limita extremă”, nu face excepție. Este un film-aventură ce reinterpretează producția omonimă din 1991 (cu Keanu Reeves și Patrick Swayze), iar cei care au văzut și au apreciat filmul de atunci vor fi încântați să descopere varianta proaspătă a scenariului din 2015. „Point Break” este produs de Alcon Entertainment, iar regia îi aparține lui Ericson Core (căruia i s-a datorat o parte din succesul unor filme ca „The Fast and the Furious”, „Daredevil”, „Invincible”, „Payback”).
    Acțiunea thrillerului se petrece în mijlocul unui grup de sportivi pasionați de adrenalină. Grupul, aflat în atenția FBI în urma unei serii de infracțiuni executate într-o manieră extremă și neobișnuită, dar cu făptași încă necunoscuți, este condus de Bodhi (lider charismatic interpretat în 2015 de Edgar Ramirez). Un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), primește misiunea de a se infiltra în grup pentru a încerca să descopere dacă membrii acestuia sunt, cu adevărat, vinovați.
    Rezervările pentru „Point Break” se pot face online, la happycinema.ro, iar biletele pot fi cumpărate din foyerul HAPPYCINEMA® sau prin rețeaua Cinemagia (cinemagia.ro sau aplicația Cinemagia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?